Este mes foi o cumple de Rocío e fixemos unha tarta de flan.
Esta é a receita:
TARTA DE FLAN AO FRIGORÍFICO
INGREDIENTES:
• Galletas cadradas
• Caramelo líquido
• Un bote grande de leite condensado
• 4 sobres de gelatina neutra
• 1 litro de auga
• 2 tarrinas de queixo fresco tipo “Philadelphia”
• 1 litro de nata líquida
ELABORACIÓN:
Disólvese a gelatina nun litro de auga.
Na fonte onde imos montar a tarta botamos o caramelo líquido.
Noutro recipiente bótase o queixo, o leite condensado e a gelatina disuelta. Mezclamos todo coa batidora. Seguidamente botamos a nata líquida e mézclase todo ben coa batidora.
Botamos a mezcla na fonte on de está o caramelo. Coas galletas cubrimos a parte superior.
Metemos a tarta na nevera un mínomo de 12 horas.
Para servila, dámoslle a volta nunha fonte.
No hay comentarios:
Publicar un comentario